На Херсонщині рятувальники ліквідували пожежу та деблокували жінку з-під завалів

4 месяца назад 0

На Херсонщині співробітники ДСНС ліквідували пожежу в будинку та долали наслідки обстрілів.

Про це  в пресслужбі ДСНС України в Херсонські області.

Йдеться про те, що 2 січня на номер оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Херсонській області надійшло повідомлення про виникнення пожежі житлового будинку в с.Понятівка, Дарївської територіальної громади.

Рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу на площі 60 кв.м. Причини загорання встановлюються.

Також повідомляється про те, що минулої доби вранці минулої доби окупанти атакували с.Велетенське Білозерської громади. Один з російських снарядів влучив в житловий будинок, повністю зруйнувавши його. Фото: ДСНС України в Херсонській області "Під завалами опинились двоє людей, яких дістали рятувальники. На жаль, 73-річна постраждала отримала травми, несумісні з життям. Ще одну 50-річну жінку надзвичайники транспортували до автомобіля швидкої. Її госпіталізовано до лікарні", — йдеться у дописі пресслужби.

Раніше повідомлялось про те, що протягом доби, 31 грудня, окупанти випустили по деокупованим населеним пунктам Херсонської області 565 снарядів з різного виду зброї. В новорічну ніч окупанти не залишали у спокої жителів Херсона. Внаслідок російських атак в обласному центрі виникло шість пожеж. Всі загорання було ліквідовано вогнеборцями.

Також йшлося про те, що про те, що протягом доби 30 грудня військові російської окупаційної армії неодноразово атакували населені пункти Херсонського та Бериславського районів.

Так, в Херсоні через влучання боєприпасу загорівся житловий будинок. Рятувальники швидко прибули за вказаною адресою та ліквідували пожежу. На місці події загинула одна людина. Ще два будинки та легковий автомобіль горіли в с.Милове та с.Матросівка. Пожежі ліквідовували вогнеборці місцевих пожежних охорон.