На Херсонщині затримано порушника, який наніс збитків понад 350 тис. грн

2 года назад 0

Першого грудня 2021 року під час рибоохоронного рейду державними інспекторами відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» викрито грубе порушення Правил рибальства в акваторії р. Кошова, поблизу залізничного мосту Корабельного району м. Херсон.
Так затримано громадянина, який здійснив вилов водних біоресурсів з перевищенням добової норми вилову за допомогою вудки з гумового човна. Під час затримання у правопорушника було виявлено та вилучено гумовий човен «Kolibri», вудка та водні біоресурси, а саме: молодь тарані в кількості 224 од., загальною вагою 24 кг.
Збитки, завдані рибному господарству України внаслідок незаконного добування водних біоресурсів склали 350 336 грн.
Читайте також: На Херсонщині протягом листопада викрито 185 порушень природоохоронного законодавства
За фактом правопорушення складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Вказаний адміністративний матеріал буде направлено до суду для розгляду та прийняття відповідного рішення. Про даний факт проінформовано ГУНП в Херсонській області.
Херсонський рибоохоронний патруль звертається до законослухняних рибалок – любителей, які здійснюють лов у вказаному районі, з проханням, не залишатися байдужим до проблем охорони водних біоресурсів та у разі виявлення фактів грубого порушення Правил рибальства оперативно інформувати на телефон «гарячої лінії» за номером: (050) 012-35-73.
Херсонський рибоохоронний патруль