На ТОТ Херсонщини до людей не приїжджає “швидка”

4 месяца назад 0

На тимчасово окупованій частині Херсонщини до людей не приїжджають карети "швидкої допомоги”.

Хто повідомляє: речник Херсонськолї ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону.

Що відомо? Олександр Толоконніков зазначив, що медичне обслуговування у громадах майже повністю зникло. "Щоб викликати "швидку" треба дзвонити в адміністрацію і погоджувати виїзд. Але виїзд все одно не погоджують. Були випадки, коли відмовляли породіллям", — додав він.

Також Толоконніков заявив, що на окупованих територіях немає ліків, а росіяни не хочуть налагоджувати постачання медикаментів.

Як у Новій Каховці? Подібна ситуація і в окупованій Новій Каховці. Проблема в тому, що людям треба самостійно їхати до приймального відділення. Про всяк випадок необхідно подбати, щоб був водій з власним автомобілем, який у будь-який момент привезе хворого. Що вдень, що вночі. Є телеграм на номері “швидкої допомоги”, але їхати доведеться самостійно. Приймальне відділення в Новій Каховці — один з об'єктів "Великого будівництва"Автор:  Із архіву NovaKahovka.City Попередньо цей виїзд треба узгодити з приймальним відділенням. Тому що під час комендантської години патруль або черговий на блок-посту можуть зупинити авттомоюіль. Тоді їм треба показати повідомлення від приймального відділення. Вони, в разі чого, можуть зателефонувати і уточнити.