На ТОТ Херсонщини відкрилось представництво міжнародного злочинця владіміра путіна

4 месяца назад 0

У кремлі продовжують гратись у шоу під назвою “вибори”, яке має на меті пропагандистську ціль – продемонструвати підтримку путінського нацизму з боку пересічного росіянина.

Як повідомляє Центр національного спротиву, водночас на тимчасово окупованих територіях цей фарс має на меті продемонструвати “легальність” окупації, завдяки явці місцевих мешканців. Проти цієї явки не має, тому росіяни вчергове розтягнути “вибори” на три дні й дозволили голосувати за “місцем проживання”.

В межах підготовки до імітації волевиявлення на лівому берегу Херсонщини ворог створив “виборчий штаб владіміра путіна”, який має курувати діями “волонтерів” з рф. Останніх звозять в регіон для фальсифікацій та масовки.

Наразі “волонтери” збирають підписи за висування міжнародного злочинця у президенти. Підписи збирають в оточенні озброєних окупантів, в тому числі й серед військовослужбовців зс рф.

Центр національного спротиву зауважує, що кожен причетний до проведення “виборів” на ТОТ стане законною ціллю для Руху Опору, й акцентує що всі гастролери не мають соціального статусу у самій рф і їх держава не гарантує їм та їх родинам жодних виплат у разі нещасного випадку.