Новорічний благодійний бал відбувся у Скадовську (відео)

6 лет назад 0

Вишуканістю, елегантністю казкового свята та щирою дружньою атмосферою – таким запам'ятається Новорічний бал у Скадовську його учасникам. Другий міський благодійний Новорічний бал відбувся.

Вчора, 30 грудня, у фойе районного будинку культури відбувалось казкове дійство. «Різдвяна шопка, фотозона з годинником та ялинками, сцена, стеля, освітлення…неначе тисячі свічок, вікна – розмальовані морозом лише білими візерунками… Зима у Скадовську відчувалась лише у Будинку культури», — ділиться враженнями Олександра Яблонська у своєму блозі.

Відкривали бал головні учасники – танцювальні пари. Протягом місяця шліфували вони танцювальні па під керівництвом досвідчених тренерів. Класичні танці, вічні як само мистецтво, цього вечора надали можливість відчути себе Попелюшками та Принцами не тільки учасникам а й глядачам. Деякі з глядачів вже мріють долучитись до наступного балу вже як учасники. Чарівна казка заворожує.

Дами у бальних сукнях,  чоловіки у костюмах з метеликами, карнавальні маски і чарівна музика. Вальс, мазурка. А ще веселі конкурси і розваги. Все це створювало гарний настрій.

Анатолій Волошин співав «Снег кружится, летает, летает», а по залі наче сніжинки кружляли пари ансамблю спортивного бального танцю «Каравелла».

Дарувала свої пісні Ольга Миронець та капрал поліції Євген Іванов, музичні композиції виконували учні дитячої школи мистецтв. Олександр Ляшенко своєю піснею вітав з Різдвом. І звичайно, чарували всіх мелодії джазу у виконанні учасників Біг-бенду «Сурма» та маестро Анатолія Шумейка.

Сюрпризом від керівництва міської рада стало запрошення на свято спеціального гостя. Павло Яремій, виконавчий директор громадської організації «Таврійське об’єднання територіальних громад» познайомився з керівництвом Скадовської міської ради на теристичному форумі у столиці. А на свято для скадовчан привіз подарунок – дегустацію вин Таврійського краю. Тож впродовж всього свята його учасники мали можливість насолодитись букетом вин, зануритись у дивовижний світ виноробства, ознайомитись з винним етикетом і цікавими історіями від Павла Яремія.

Та окрім танців та вміння розбиратися у вині, учасники балу мали нагоду долучитись до найкращих традицій благодійництва. Адже благодійний аукціон став традицією Новорічного балу. Оголошення лотів проводив Анатолій Розумний, а учасники активно піднімали ставки. Кошти, зібрані під час торгів, а це близько 6 тисяч гривень, як і у минулому році будуть передані у дитяче відділення районної лікарні для придбання необхідного обладнання.

Добрі справи завжди створюють гарний настрій. І цього вечора атмосфера свята була не просто веселою, а ще й зігрітою теплом дружнього спілкування.

Як зазначила Олександра Яблонська, настрій був святковий, новорічний і навіть казковий.

«Були ті, хто хотів бути. Хто іде у Новий рік з бажанням робити життя у місті справжнім життям – відкритим та цікавим, відриватися від телевізорів і гаджетів, спілкуватися, говорити, дискутувати чесно, посміхатися, сміятися, веселитися і спільно працювати. Посмішки щирі, вітання сердечні, проблеми є, але вони переборні. Весь цивілізований світ влаштовує та проводить новорічні бали, збирає та зберігає традиції. Скадовськ долучається до Світу. З Новим роком!», — написала у своєму блозі учасниця балу. 

«Жахливо шкідливо не їздити на бали, особливо якщо ти цього заслуговуєш», — казала у казці Фея-хрещена Попелюшці. Скадовчани заслуговують проводити новорічні бали. І сподіваються, що ця традиція продовжиться.

Пряму трансляцію балу проводив Олександр Харчиков. 

 

Фото: блог Олександри Яблонської