Одна з поранених у маршрутці під час обстрілу Херсона перебуває у важкому стані

6 месяцев назад 0

Одна з поранених у маршрутці під час обстрілу Херсона 30 жовтня перебуває у важкому стані, лікарі борються за її життя. Ще одну поранену — прооперували.
Про це у марафоні "Суспільне. Спротив" повідомив керівник пресофісу обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

За його словами, решта п'ятеро мають осколкові поранення та контузію, стан більшості — легкий.

"Загалом десять людей за вчорашню добу отримали поранення у самому Херсоні. Одна людина загинула у Кіндійці. Також там ще була одна поранена. Є постраждалі у Велетенському, двоє в Козацькому — через скиди авіабомб, двоє — в Бериславі. Вони отримали контузію та скалкові поранення" , — сказав він.

Армія РФ 30 жовтня обстріляла маршрутний автобус у Херсоні. Поранені семеро пасажирів. Також пошкоджені будинки, лінії електропередач та автотранспорт. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення армією РФ законів та звичаїв війни.

Що відомо про обстріли Херсонщини 30 жовтня 2023 року
Упродовж доби на Херсонському напрямку військові РФ завдали авіаударів по Новобериславу, Зміївці, Козацькому, Бериславу, Миколаївці та Тягинці. З артилерії обстріляли Херсон, Кізомис та Білозерку.

Внаслідок атаки по багатоповерхівці — загинула літня жінка.

Російська армія вдарила по кладовищу у передмісті Херсона — Кіндійці. Одна людина загинула, одна — поранена.

Внаслідок атаки РФ по Бериславу — поранені двоє людей, у Білозерці — місцевий житель.

Армія РФ обстріляла Козацьке і Томину Балку та скинула чотири авіабомби на Новоберислав: поранені троє людей. Також завдала удару по Комишанському старостинському округу: є поранений.