Паспорти рф не рятують: окупанти відбирають житло на ТОТ

2 месяца назад 0

Представники російсько-окупаційних адміністрацій разом з представниками російсько-окупаційних військ продовжують здійснювати рейди по підконтрольних їм населеним пунктам та визначають помешкання не лише такі, які не мають власника, але і які переоформленні відповідно до російського законодавства.

За наявною інформацією, найбільше таких рейдів з боку противника проходять у місті Залізний Порт, який знаходиться на узбережжі Чорного моря в Херсонській області. Представники російсько-окупаційних адміністрацій вносять у списки навіть тих осіб, у кого вже є в наявності російський паспорт. Така практика вже в процесі реалізації, у зв’язку з чим, окупанти вже відібрали низку таких квартир та передали так званим “переселенцям”, або ж “постраждалим” під час бойових дій.

Варто зазначити, що раніше окупанти забирали житло у власників, які раніше виїхали з окупованої території, тоді як  зараз відомий “віджим” житла відбувається з тими особами, які проявили лояльність до оформлення ворожих документів. Такі дії окупаційної влади свідчать лише про бажання продовжувати геноцидну практику щодо зміни етнічного складу населення на території України.

Центр національного спротиву невпинно продовжує закликати громадян, що залишились на тимчасово окупованих територіях,  про пересування та дислокацію представників російсько-окупаційних військ. Це наближує нашу спільну перемогу.