Під Кринками лише минулої доби ЗСУ знищили близько 50 окупантів, — ОК «Південь»

2 месяца назад 0

Під Кринками лише минулої доби ЗСУ знищили близько 50 окупантів, — ОК "Південь"
Російська армія не полишає спроб штурмувати лівого берегу Херсонщини. В атаку ворожі підрозділи йдуть навіть за умов нестачі ресурсу та браку мотивації на  морально-психологічному рівні, в ефірі "Ми-Україна" керівниця пресцентру ОК "Південь".

"Якщо минулу добу не спостерігали жодного штурму, то ввечері ворог все ж наважився на одну штурмову дію, де зазнавши потужних втрат ,повернувся на вихідні позиції. Підтверджений загальний показник втрат ворога в нашій зоні відповідальності за минулу бойову добу — це 74 окупанти, близько 50 — це навколо Кринок. Це говорить про те, що вони продовжують штурмові дії в "м'ясний" спосіб без підтримки бронетехніки і, відповідною, потерпають" , — зазначила вона. 

Гуменюк розповіла, що основним способом тиску противника вздовж лінії фронту залишаються артилерійські обстріли і застосування ударних дронів. За її словами, по правому берегу — уздовж вдовж урізу води — всі населені пункти перебувають під такою загрозою. За учора росіяни 21 раз обстріляли ці міста та села, в тому числі із використанням безпілотників.