По туристичних пам'ятках Херсона проведуть електронний маршрут

4 года назад 0

Херсон – унікальне південне місто, багате на туристичні цікавинки, що мають захоплюючу історію, таємниці та загадки. Відтепер для того, щоб відправитися у подорож херсонськими вуличками й перейнятися його сонячним духом, не обов’язково вдаватися до послуг екскурсовода. На допомогу справжнім дослідникам прийде туристичний маршрут «Стежкою сови», створений з використанням 4G-технологій. Туристична стежка була створена компанією «Vodafon» у співпраці з Херсонською обласною державною адміністрацією та Херсонською міською радою й увійшла до мережі маршрутів «Vodafone Smart Routes».
«Стежка сови» поєднала два десятки найцікавіших туристичних об’єктів обласного центру. 3 години, 800 Ккал та 100 Мб – це все, що потрібно витратити на екскурсію. Подорож починається на залізничному вокзалі Херсону. Вам не потрібно спеціально шукати якість мітки – першу табличку з необхідним QR-кодом ви побачите одразу ж, вийшовши з будівлі вокзалу.
Як це працює? Кожний пункт маршруту промарковано табличкою з QR-кодом, а спеціальні стрілки вказують напрямок до наступного об’єкта. Скануєте код, та дізнаєтесь багато цікавої інформації про кожний туристичний об’єкт. Фото та тематичні відеоролики додаються! Легенди та цікаві історії – приємний бонус!
На вас чекає знайомство з 20 історичними об’єктами, пам’ятками архітектури, відомими монументами, живописними парками та скверами. Завершиться прогулянка спогляданням мальовничих пейзажів могутнього Дніпра на міській набережній.
Між іншим, «Стежка сови» стане в пригоді не тільки гостям міста, а й усім херсонцям, хто хоче відкрити для себе по-новому такий рідний, і такий прекрасний Херсон! Департамент туризму та курортів ХОДА