Приватний сектор Херсона дочекався на реконструкцію трансформаторних підстанцій

6 лет назад 0

ПрАТ «Енергопостачальної компанії «Херсонобленерго» направила значні зусилля на оновлення, модернізацію та осучаснення морально застарілих електромереж та енергообладнання.

Як повідомили у відомчій прес-службі, серед основних об’єктів Інвестиційної програми є реконструкція трансформаторної підстанції, яка знаходиться в центрі м.Херсон, в районі вулиць Пугачова–провулок Спортивний , яка живить електроенергією значну частину мешканців приватного сектору. Підстанція працює вже з 1970 року та потребувала оновлення.  Енергетиками було встановлено нову, більш потужну трансформаторну підстанцію, яка здатна забезпечити безперебійне енергопостачання мешканців. Також для стабільної напруги в мережі було здійснено повну модернізацію існуючих мереж та заміну вводів до будинків мешканців.

Крім того, була виконана реконструкція трансформаторної підстанції ТП-93, яка обслуговувала жителів приватного сектору мікрорайону «Шумен» . Раніше обслуговування цього об’єкту ускладнювалося розміщенням опор та електричних мереж на території приватних домоволодінь. Для забезпечення вільного доступу до енергообладнаня працівниками Товариства було проведено заміну повітряних ліній та перенесено опори за межі присадибних ділянок херсонців. На численні прохання громадян роботи були проведені в стилі строки.

До глобальних та важливих робіт в рамках Інвестпрограми 2017 року варто віднести комплексну реконструкцію трансформаторної підстанції у мікрорайоні «ХБК» . До цього часу мешканці вулиць Видригана, Житомирської, провулку Донського та інших сусідніх вулиць особливо в осінньо-зимовий період потерпали від частих відключень та перепадів електроенергії. Для комфорту та зручності споживачів було встановлено додаткове джерело електроенергії – нову трансформаторну підстанцію, яка дозволить мешканцям безперешкодно користуватися сучасними побутовими електроприладами.