Рятувальники Херсонщини долали наслідки обстрілів та негоди

5 месяцев назад 0

26 листопада вдень армія рф атакувала місто Херсон з тимчасово окупованої частини Херсонської області.

Як  в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області, ворожий снаряд влучив в дах житлового будинку, почалася пожежа. Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області В повідомленні йдеться про те, що вогнеборці прибувши за викликом знову почули повторні обстріли, тому були вимушені відійти в безпечне місце. Одразу після стабілізації безпекової ситуації повернулись до роботи та загасили пожежу.

Також минулої ночі окупанти знову атакували обласний центр Херсонщини.

"Вночі, херсонці прокинулись від потужних вибухів. В одному з житлових кварталів міста снаряд влучив в приміщення магазину, виникла пожежа. Рятувальникам вдалось протягом двадцяти хвилин ліквідувати загорання. До гасіння залучалось дві одиниці техніки та вісім вогнеборців", —  в пресслужбі ДСНС.

Рятувальники Херсонщини також ліквідовують наслідки негоди. Наслідки негоди. Фото: ДСНС України в Херсонській області Як вже повідомляв Інтент, через сильні опади та шквальний вітер в Херсоні було повалено  та великих гілок.
Повідомляється про те, що рятувальники виїхали за адресами заявок та прибрали 15 аварійних дерев, що перешкоджали руху та несли небезпеку для громадян.

Також вчора о 20:25 на номер Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Інженерне автомобіль з’їхав з твердого покриття у багнюку та не може самостійно виїхати. Надзвичайники прибули на місце події та витягли автомобіль. Наслідки негоди. Фото: ДСНС України в Херсонській області Крім того нововоронцовські рятувальники витягли автомобіль з кювету. Так, на трасі Мар'янка-Берислав кермувальник микроавтобуча не справився з управлінням автомобіля на слизькій дорозі та злетів у кювет. Водій не постраждав. О 12:15 Рятувальники прибувши на місце події витягли автівку на тверде покриття.