Сьогодні – Міжнародний день театру!

1 месяц назад 0

Раніше у Херсоні його зустрічали урочисто. Трупа обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша влаштовувала яскраві шоу. Було багато квітів, овацій. Це було феєричне свято і акторів, і їхніх глядачів. Херсонці люблять свій театр і сумують за його великою залою, прем’єрами і виставами, які вже давно полюбились публіці, фестивалем "Мельпомена Таврії".
У надскладних умовах російської агресії зустрічає сьогодні своє професійне свято колектив херсонського театру. Будівля зазнала пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів, немає можливості повноцінно працювати у рідному місті, актори роз’їхались по різних куточках України.
Але театр живе! Херсонці зі сцени, гастролюючи по різних містах, завдяки своїй неперевершеній акторській майстерності розповідають про сьогодення рідного міста, про період його окупації, про свої думки і емоції. Вони ставлять нові спектаклі. Вони показують їх публіці в укритті рідного театру.
Вітаємо весь колектив Херсонського академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша з Міжнародним днем театру! Віримо, що після Перемоги України у війні з росією на вулиці Херсона повернуться і карнавальна хода, і численні гості та учасники фестивалю "Мельпомена Таврії" з усього світу. Ви зберете сотні аншлагів у відновленому театрі і будете далі своїм мистецтвом популяризувати Херсон!
Зі святом!