ТЧХУ передало лазне-пральні мобільні комплекси в Херсонську та Запорізьку області

3 месяца назад 0

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) передало чотири пересувні лазне-пральні комплекси в громади Херсонської та Запорізької областей.

Про це ТЧХУ   у facebook у вівторок.

"Днями Український Червоний Хрест отримав чотири пересувні лазне-пральні комплекси та провів навчання персоналу роботі з ними з метою направлення їх до Херсонської та Запорізької областей для надання послуг нашим громадянам. Слід наголосити, що Український Червоний Хрест у своїй діяльності співпрацює з вітчизняним товаровиробником. Відтак, виробництво  комплексів, які на сьогодні є єдиними в Україні, здійснено також вітчизняним бізнесом, зокрема ТОВ «Науково-виробнича компанія «ДЕФЕНС АВТО»" , — вказується у повідомленні.

Нагадаємо, що підрив Каховської ГЕС російськими військовими призвів до проблем з водозабезпеченням багатьох населених пунктів Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

"Ця трагедія також спонукала Український Червоний Хрест сфокусувати свою увагу на створенні умов для населення цих областей в першу чергу у забезпеченні потреб з гігієною. Як наслідок Українським Червоним Хрестом була реалізована ідея мобільних комплексів, які спроможні дістатися на деокуповані території, території, де пошкоджена інфраструктура, щоб задовольнити гігієнічні потреби людей, а також їх  потреби в пранні та сушці особистих речей",  — також зазначається у повідомленні.

ТХЧУ нагадує, що забезпечення базових потреб громадян України в умовах війни перебуває у постійному фокусі уваги Українського Червоного Хреста. Деокупація територій, знищення та пошкодження критичної інфраструктури – це реалії сьогодення, в яких живуть українці.