Відомий музикант Коля Сєрга зустрівся із жителями Високопільської громади на Херсонщині

6 месяцев назад 0

Про це повідомили у Високопільській селищній військовій адміністрації.“Культурний десант” на чолі з музикантом, телеведучим, військовим натхненником проєкту Колею Сєргою завітав до населених пунктів Високопілля і Архангельського.

У рамках проєкту артисти створили “Культурне село України” і кращі літературно-музичні здобутки про сьогодення презентували для глядачів. У арсеналі культурних операторів були: авторські пісні, музика, стендап, креативна подача літературного уроку про українського письменника Павла Тичину, майстерклас для молоді з малювання муралів, спілкування з місцевими і спільне фото.

“Особливу увагу митці приділили воїнам захисникам громади. У своєму виступі Коля Серга разом з присутніми на заході вшанував хвилиною мовчання пам’ять нашого земляка загиблого захисника Леоніда Литвина, який загинув під Куп’янськом і присвятив свою авторську пісню усім загиблим нашим героям, які віддали своє життя за нас. Жителям громади, особливо молоді, які завітали на захід дуже сподобалася креативна програма митців. Учасники проєкту пообіцяли повторити програму для мешканців інших населених пунктів громади і на останок заспівали разом з жителями Архангельського український хіт усіх років «Червону Руту»”,  – офіційно повідомили в Високопільській селищній військовій адміністрації.