У Херсоні молодь моделює одяг

2 года назад 0

У Херсонському міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді Херсонської міської ради підбили підсумки міського конкурсу з моделювання одягу «Конструювання та моделювання одягу» – 2022.
Враховуючи обставини воєнного стану, конкурс проходив віртуально у фото-форматі без оцінювання. Учасниці Конкурсу представили роботи у 2-х вікових категоріях (6-7 та 8-9 класи) за наступними розділами: «Конструктор-модельєр», «Fashion-ілюстрація», «Творче завдання для конструктора-модельєра» та «Творче завдання для технолога виготовлення одягу».
Завдання яких, відповідно, були конструктивні та творчого напряму і передбачали виконання розробки моделі спідниці, дизайнерську розробку моделей одягу в спортивному стилі, розробку ескізу вбрання для Міс Всесвіт та виконання оригінальної «переробки» старої футболки доповнивши її будь-яким оздобленням і конструктивними елементами.
У зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні та з метою підтримки дітей і заохочення їх до творчої діяльності, організаторами конкурсу вирішено нагородити всіх учасників дипломами та їх керівників подяками за участь.
Вітаємо всіх учасників конкурсу! Ви неперевершені!
Пресслужба Херсонської міської ради