У Херсоні волонтери прибиратимуть міський парк

3 года назад 0

Завтра, 15 серпня о 9 ранку у Херсоні волонтери та небайдужі містяни прибиратимуть територію парку «Дубки» біля автовокзалу.
Організатор заходу – херсонська міська громадська організація «А що зробив ти?», розповіла представниця громадської організації Анастасія Онищенко: « Наша організація протягом 5 років проводить такі заходи – ми прибираємо Дніпро та пляжі, парки та сквери. Ми запрошуємо долучитись до нас 15 серпня херсонців та гостей міста будь-якого віку на прибирання парку «Дубки». Хочемо зробити наше місто чистим та екологічним », — каже організаторка акції.
Тим, хто прийде на прибирання парку, дадуть все необхідне. « Ми видаємо рукавички, пакети, а після прибирання запропонуємо трохи відпочити з водою, печивом та поспілкуватись. Розкажемо про наші проєкти, які ми плануємо протягом місяця та на більш тривалий строк », — розповіла волонтерка.
Цього разу місце для прибирання обирали волонтери у спільному чаті. Визначилися, що це буде парк «Дубки». « У нас є чат, ми проводимо голосування, і ми визначаємо разом місце і час проведення прибирання, бо всі волонтери – люди, які працюють, і ми проводимо таке опитування для них. У нас було кілька варіантів, і більшість проголосувала за цей парк », — розповіла Анастасія ОНИЩЕНКО .