У мікрорайоні Херсона ялинку зробили більш яскравою до Різдва

2 года назад 0

Херсонські активісти та волонтери повісили новорічні прикраси на ялинку біля храму. Роботу вдало організував адміністратор групи "Острів Херсон" на Фейсбуці Микола Лучка.
Зібралися у визначений час креативні херсонці. Іграшки придбали нові та принесли старі. Закріпили на дріт і нитку. Дощик та серпантин додали перехожим святкового настрою. Відтепер електричне освітлення ялинки вночі буде примножиться віддзеркаленими промінчиками з вивішених іграшок.

На драбині, яку надала місцева церква, працював Віктор Тоцький. Саме він прикрашав ялинку на середньому та верхньому ярусах. Поруч з ним На святковій локації такой трудилися Ольга Чернишова, Таміла Матяш та Ірина Червинчук. Відрадно, що акцію провели власними силами, без допомоги місцевих депутатів.
Згодом дістали з пакету цукерки, наповнили келихи шампанським, запалили бенгальські вогники та побажали нашій територіальній Громаді всіляких гараздів!

Церква Свято-Касперської ікони Божої матері (на місці колишнього дитячого кінотеатру ) запрошує взяти рольову участь у різдвяному вертепі.
Леонід КАЛІНІЧЕНКО, фото автора