Український Рух опору активно фіксує колаборантів на ТОТ сходу України

7 месяцев назад 0

На ТОТ сходу України партизани активно проводять роботу з виявлення колаборантів та інших представників підприємств на тимчасово окупованих територій сходу України, які підписали так звані “державні контракти” з окупаційними органами рф, зокрема, на побутове обслуговування та іншу співпрацю в рамках постачання харчової продукції підрозділам та частинам російсько-окупаційних військ. 

Серед загального списку можемо звернути увагу на “дочірнє підприємство “хлебозавод” ПАТ “луганськ-нива”, які щодобово постачають окупаційним військам свою продукцію. 

На жаль, це не єдине підприємство, яке працює на окупантів, однак, українське підпілля щоденно проводить ідентифікацію таких “підприємств” або окремих осіб та чітко знає, як діяти у таких ситуаціях. 

Центр національного спротиву нагадує, що за колабораціонізм передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років, заборона обіймати посади в органах влади різних рівнів, виправні роботи, штрафи, конфіскація майна. Відмовтесь від співпраці з РОА та РОВ, і після деокупації наших територій ви зможете забезпечити собі спокійне життя.