Укрпошта відновила роботу ще п’яти відділень зв’язку на Херсонщині

1 год назад 0

АТ «Укрпошта» відновило роботу ще п’яти відділень поштового зв’язку на Херсонщині та станом на початок лютого вже відновлено роботу в 99% звільнених населених пунктах області.
Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на.

«З лютого мережа Укрпошти в Херсоні та області поповнилася 5 відділеннями поштового зв’язку: три стаціонарні відділення відкрилися в Херсоні (73034), Високопіллі (74000) та Новорайську (74360). Ще два пересувні відділення поштового зв’язку 73419 та 73444 з лютого обслуговують 35 населених пунктів Великоолександрівського та Херсонського районів. Так, поштовий оператор відновив роботу у 99 % звільнених населених пунктів Херсонської області» , — йдеться в повідомленні.

Станом на початок лютого в Херсонській області працює 26 стаціонарне та 11 пересувних відділень поштового зв’язку, які надають послуги в 229 населених пунктах.
В Укрпошті зазначили, що у відділеннях, окрім класичних, з’явилась також послуга видачі разової фінансової допомоги від Червоного Хреста: за січень оператор вже виплатив майже 27 млн грн.

Також з січня у сільських відділеннях – як стаціонарних, так і пересувних – можна замовити доставку ліків. Для цього достатньо заповнити паперову форму, яку можна отримати у листоноші.
Як повідомлялось, Укрпошта отримала від Пошти Франції 6 автомобілів для деокупованих регіонів Харківщини та Херсонщини. Загалом автомобільний парк оператора налічує 4000 авто, починаючи з 24 лютого, втрачено та пошкоджено 220 автомобілів.