З Херсонщини не змогли виїхати близько 1000 приватних авто

2 года назад 0

24 квітня на блокпосту на виїзді з Херсонської області на Миколаїв через Снігурівку російські військові не випустили колону, близько 1000 приватних автомобілів, яка розтягнулася на 10 км. Про це Суспільному розповів один з учасників колони.

"Частина тих, хто намагався виїхати від учора змушені були ночувати у Єлизаветівці та Галаганівці. І сьогодні, оскільки їх знову не пропустили, вимушені були повернутися на Херсон. Така ж ситуація і з виїздом через Берислав на Кривий Ріг ", — говорить чоловік.

Натомість журналіст Олег Батурін на сторінці у Facebook, написав, що люди продовжують виїжджати з Херсонщини на підконтрольну територію "новою" дорогою.
"Вчора одразу кільком моїм знайомим це вдалося — з Генічеського району, а також із Горностаївської громади. Людям довелося робити величезний крюк через Антонівку, але це того було варто. Сьогодні люди виїхали з Таврійської громади Каховського району о четвертій ранку. Вже віддзвонилися — проїхали! З Берислава теж люди проїхали. Поки всім моїм знайомим, які наважились, сьогодні вдалося виїхати", — написав Батурін.