Херсонщина готується до спортивного турніру

7 лет назад 0

4 травня у Херсоні на стадіоні «Кристал» відбудеться відкриття Всеукраїнського турніру з функціонального багатоборства серед військовослужбовців (кросфіт).

Як зазначив організатор заходу, голова федерації функціонального багатоборства Дмитро Дзядевич, потужні військовослужбовці – це сильна армія! Тому потрібно показати молоді позитивний приклад, стимул для дій та вчинків. Він також підкреслив, що спорт – це сила, армія – це мужність, Україна – єдина та нероздільна й українська армія покаже справжню волю до перемоги.

Під час турніру військовослужбовців очікують цікаві змагання, в яких відобразиться фізична підготовка військових, тож для глядачів це буде захоплююче видовище. Вхід — вільний.

Довідка:  Кросфіт – унікальний вид фітнесу, мета якого – створення здорового всебічно підготовленого атлета. В Європі методику кросфіт використовують у підготовці олімпійських та професійних спортсменів, готують військові, поліцейські та інші підрозділи особливого призначення. Основні вправи кросфіту спрямовані на витривалість, м’язову силу, рівновагу, координацію і гнучкість.

Джерело