Депутата Шевчука перейменували за результатами звіту?

5 лет назад 0

На сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради почали з’являтись звіти депутатів Херсонської міської ради. Під номером 50 в звітах зазначений Віктор Акрадійович Шевчук.

Що це – перейменування за результатами звіту чи просто неуважність працівників/працівниць депутатського відділу під час опрацювання наданого звіту? Префікс -А, можливо, означає відкидання того, що написано далі – КРАДІЙ, і родовий суфікс – ович? Тобто, “нащадок того, що не краде”?

Або просто помилились, бо за даними сайту Віктор Шевчук – Аркадійович. Та і у звіті він – Аркадійович. Весь звіт вмістився на 1 сторінці, на сайт була викладена скан-копія звіту. Згідно з поданою в звіті інформацією, на звіті були присутні 70 осіб, проходив звіт в місті Херсон (адресу не зазначено) 4 листопада 2018 року і за результатами звіту отримані наступні зауваження, пропозиції та доручення від виборців: “під’їздні путі до дому, внутрішньо дворові проїзди, трубопостачання, опалення, лежаки водопостачання”.

Зважаючи, що звіт заповнювався вручну і нахил літер йде то вправо, то вліво – може скластись враження, що звіт заповнювали щонайменше дві різні людини – верхню частину з прізвищем і датою одна, нижню, зі звітом та підписом – інша.

Депутат Шевчук відомий тим, що під час звіту Херсонського міського голови Сальдо Володимира Васильовича 14 серпня 2010 року в приміщенні Херсонського обласного музично-драматичного театру побився з керівником Херсонської обласної організації “Комітету виборців України” Білим Дементієм Васильовичем, отримав фотоапаратом по голові і лежав після цього у лікарні. Білий також потрапив до лікарні. Шевчук на той час був депутатом від Партії регіонів . Зараз Шевчук пройшов до депутатів Херсонської міської ради від партії “Наш край”, разом з Семенчевим-старшим, Підперигорою, Больботом, Сальдо. Суд визнав 2011 року Шевчука винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Від Шевчука вимагали сплатити штраф у 850 гривень і 4 000 гривень моральної шкоди. Білого виправдав апеляційний суд.