469 заяв — кримінальна хроніка Херсонщини за минулу добу

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 469 заяв і повідомлень, серед яких 105 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 43 адміністративних протоколи, із них 3 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 65-річний житель Таврійського мікрорайону. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник шляхом пошкодження замку вхідних дверей проник в квартиру заявника та скоїв крадіжку грошей в сумі близько 20000 гривень, ювелірних виробів та планшету. За даним фактом проводиться перевірка.

Працівники Верхньорогачицького відділення поліції під час патрулювання районного центру помітили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду 34-річного жителя одного з населених пунктів району поліцейські виявили в кишені його куртки згорток з речовиною із запахом коноплі вагою близько 13 грам. Вилучена речовина направлена на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції звернулась 39-річна жінка. Вона розповіла, що в Інтернеті побачила об'яву про продаж дизельного пального за низькою ціною, піся цього в одному з населених пунктів району через банківський термінал перерахувала 15 тисяч гривень. Однак згодом зрозуміла, що її ошукали. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області