Шахраї на Херсонщині вирішили збагатитися за рахунок найслабших — почали з пенсіонера

6 лет назад 0

Упродовж 28 вересня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 589 заяв і повідомлень, серед яких 100 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 5 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 8 осіб травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 89 адміністративних протоколів, із них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 68-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідомий чоловік відкрито, шляхом ривку заволодів сумкою, в якій знаходились гроші і мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 74-річного херсонця. Пенсіонер розповів, що невідомий чоловік, шахрайським шляхом під приводом продажу товару, заволодів грошима в сумі 7000 грн. Поліція встановлює усі обставини події. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції надійшла заява 28-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа проникла на його подвір’я,  звідки незаконно заволоділа скутером "Suzuki". Орієнтовано особовий склад поліції області. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області