Викладачі ХДУ проводять майстер-класи для херсонців

7 месяцев назад 0

У  херсонському артхабі  в укритт і у межах  Креатично-терапевтичної платформи  проходять різноманітні майстер-класи. Декілька таких заходів провели представники Херсонського державного університету, – повідомляє пресцентр ХДУ.

Днями   Олексій Пономарьов, викладач кафедри музичного мистецтва ХДУ, керівник музичної частини Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім.М.Куліша, заслужений діяч мистецтв України, спільно з Іриною Чухаловою, солісткою-вокалісткою театру, провели музичний майстер-клас для учасників зустрічі «Пісня поміж нас».

«Ми створили захід для херсонців та тих, хто сьогодні боронить наші кордони. Нам спало на думку, що заспівати найкращі українські пісні з нашими побратимами – це є найголовнішим завданням в умовах сьогодення. «Чом ти не прийшов», «Ой, чий то кінь стоїть», «Рідна мати моя», «Червона рута». Це є душа українського народу. Під час заходу гості співали пісні та грали на музичних інструментах в унісон з любовʼю, красою та з вірою в найкраще. Музика завжди в одному строю з нашим народом. Вона закладена у нашому коді» , – зазначив Олексій Пономарьов.
Також викладачка кафедри культурології ХДУ Діана Кузякіна. Вона проводила для херсонців майстер-клас із акторської майстерності та сценічного мовлення «Імпровізація».
Заходи проходили за підтримки Українського культурного фонду. Організатор – ТОВ «Фестивальний центр».