Негода налякала херсонських злодіїв — правопорушення пішли на спад

6 лет назад 0

Кількість звернень до поліції минулої сніжної доби не дотягла й до півтисячі. Надолужили дорожніми пригодами.

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 488 заяв і повідомлень, серед яких 103 заяви з ознаками кримінального правопорушення, -повідомляє сайт ГУ НП. 

Різко впала кількість вуличних грабунків, а проте крадіжок з квартир та офісів, поки громадяни дставалися з роботи та додому по засніжених дорогах, надто менше не стало. Ось які приклади наводить поліція:

В чергову частину Новокаховського відділу поліції  звернувся 49-річний чоловік. Він повідомив, що в грудні 2017 року з квартири, де мешкає заявник, знайома жінка здійснила крадіжку побутової техніки. За даним фактом проводиться перевірка.

  В чергову частину Скадовського відділення поліції  звернувся 22-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що наприкінці літа 2017 року знайомий заявника здійснив крадіжку перфоратору. За даним фактом проводиться перевірка.

 Не відпочивають і шахраї, судячи з добових зведень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 62-річний житель Корабельного району. Чоловік розповів, що невідомий шахрай під приводом продажу паливних матеріалів заволодів у заявника грошима в сумі 1820 гривень. Проводиться перевірка.

 

Найбільшу проблему для правоохоронців та рятувальників минулої доби становили дороги:

Зареєстровано три ДТП з потерпілими, внаслідок яких 3 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 56 протоколів, з них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані. — повідомляє Головуправління НП області.