Патрульні Херсона схопили телефонного шахрая

6 лет назад 0

Перший пішов: завдяки взаємодії херсонців та поліції вдалося схопити телефонного шахрая, що працював за сценарієм "Ало, мам, у мене пробеми". Його схопили під час передачі грошей,  і ось як це було.

За уже знайомим більшості херсонців сценарієм на телефон мешканки центрального району міста прийшов дхвінок — невідомий повідомляв, що син аонентки потрапив до поліції й кілька тисяч гривен зможуть позбавити його від відповідальності. дінка не вагаючись та не гаючи часу звернулася до правоохоронців:

— Черговий виклик отримали патрульні вчора близько 16-ої години. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий. Він повідомив, що її син потрапив до поліції. За «вирішення проблеми» чоловік вимагав значну суму. Він сказав, що особисто приїде за грошима. Інспектори влаштували засідку у будинку заявниці на вулиці Потьомкінській, — розповідають патрульні.

Шахрай, хоч і не новачок але дійсно прийшов за грошима сам. Щойно він отримав конверт від пильної херсонки, як одразу був схоплений правоохоронцями. І виявилося — це давній знайомець:

— Поліцейські негайно затримали чоловіка. Патрульні встановили, що 24-річний херсонець неодноразово мав проблеми із законом. На місце викликали слідчо-оперативну групу Херсонського відділу поліції.

Що ж, херсонці, отримавши жалісливий дзвінок, не вагайтеся,- звертайтеся о поліції.