Російська армія вкотре атакувала цивільні об’єкти правобережної Херсонщини: є загиблий та поранена

6 месяцев назад 0

Окупаційні війська російської федерації не припиняють вести бойові дії проти мирного населення та нищити цивільну інфраструктуру правобережної Херсонщини з танків, артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА, також продовжують завдавати авіаудари по житлових будинках у Бериславському та Херсонському районах.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

З авіації війська рф двічі за добу здійснили пуски керованих бомб по Тягинці, там зафіксовано пошкодження щонайменше 18 приватних будинків. Вибухи від КАБів лунали також у Бериславі, Іванівці, Новобериславі.

З реактивних систем залпового вогню та артилерії противник обстріляв цивільну інфраструктуру Херсона, що спричинило жертви серед мирного населення.

У Дніпровському районі російські військові здійснили артобстріл приватного сектору, розташованого уздовж річки Дніпро. Один зі снарядів влучив у житловий будинок, вбивши 56-річного чоловіка та травмувавши його 64-річну дружину, також пошкоджено будинки ще на двох вулицях.

Повідомлення про пошкоджені російськими снарядами магазини, приватні будинки і квартири у багатоповерхівках надходили до поліції від жителів центру міста, мікрорайону «Корабел» та Антонівки.

На місцях обстрілів працювали поліцейські, рятувальники та бригади швидкої допомоги.

За минулу добу поліція відреагувала на 158 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 4 кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.