Ворог продовжує наносити авіаційні удари по Херсонщині

3 месяца назад 0

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новорайська, Милівська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них — м.Берислав, с.Зміївка, с.Червоний Маяк, с.Качкарівка, с.Монастирське, с.Михайлівка, с.Львове та с.Тягинка.

Про це повідомив Володимир Літвінов у Facebook.

Ворог завдав авіаційних ударів по с.Каркарівка, с.Монастирське, с.Зміївка, с.Червоний Маяк та с.Тягинка. Внаслідок влучання керованих авіабомб у с.Качкарівка зазнали руйнації приміщення навчального закладу, пункт незламності, житлові будинки та господарські споруди.

У с.Зміївка та с.Монастирське пошкоджено житлові будинки та господарські споруди мешканців. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, с.Качкарівка та с.Михайлівка. Внаслідок чого у с.Качкарівка пошкоджено дошкільний навчальний заклад та житловий будинок. У с.Михайлівка об'єкт критичної інфраструктури.

Із артилерії обстріляли с.Львове, руйнації зазнав житловий будинок.

Через терористичні дії армії рф, а саме внаслідок скиду вибухівки з БПЛА в м.Берислав, загинув 35-річний чоловік та 50-річний чоловік дістав поранення.