У Херсоні вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі багатоповерхівки

6 лет назад 0

16 жовтня о 22:50 на номер Служби «101» м. Херсона надійшло повідомлення про те, що по вул. Гетьмана Сагайдачного горить квартира на цокольному поверсі триповерхового будинку старої побудови. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

За вказаною адресою в історичний центр Херсона вирушили пожежно-рятувальні відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Корабельного району. По прибуттю вогнеборці потрапили у квартиру, де виникла пожежа, і одразу біля порогу наткнулись на чоловіка. Вони вивели його на подвір’я, а також вивели з квартири господиню, яка намагалась самостійно гасити пожежу.

О 23:10 пожежу вдалось локалізувати, а о 23:45 ліквідувати на площі 10 кв. м. На місце події прибула і карета швидкої допомоги. Проте від госпіталізації господиня та її син відмовились.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння.

На місці події працювало 2 одиниці техніки та 7 рятувальників.

Слід зазначити, що в цьому будинку дерев’яні підлоги та очеретяні перестінки. Тож завдяки вчасному повідомленню про пожежу і оперативності рятувальників вдалося запобігти можливих значно більших масштабів цієї пожежі.