У смт. Нововоронцовка поліцейські затримали кишенькову злодійку

7 лет назад 0

На рахунку жінки 2 факти крадіжок гаманця та мобільного телефону з сумочок місцевих жительок. Зловмисниця діяла на ринку смт.Нововоронцовка. Поки потенційні жертви розглядали товар, жінка непомітно витягала з сумочок речі. Потерпілі оцінили завдані їм збитки на загальну суму 4500 гривень.

Оперативники Нововоронцовського відділення поліції затримали зловмисницю на місці її «роботи» — на ринку, де вона шукала чергових жертв.

Як повідомив т.в.о. начальника Нововоронцовського відділення поліції Олег Однолько, затриманій жінці 48 років, вона не судима, ніде не працює, у смт.Нововоронцовка приїхала з Дніпропетровської області. Зі слів зловмисниці, телефон потерпілої вона продала. Оперативники вилучили у жінки частину викрадених нею грошей.

Поліцейські перевіряють затриману на причетність до інших крадіжок на території району. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області