ЗСУ висадили десант та вдарили по росіянах на новій ділянці фронту на Півдні — ЗМІ

8 месяцев назад 0

OSINT-аналіз дозволив встановити ще одну успішну операцію ЗСУ на Півдні. Підрозділи української армії досягли нового успіху на Кінбурнській косі (південь Миколаївської області), де напередодні змогли закріпитися та просунутися.

OSINT-аналітики змогли підтвердити висадку українського десанту з подальшим розвитком наступу завдяки відео росіян, на якому окупанти намагаються стримати український наступ.

Кадри вдалося геолокувати військовому OSINT-аналітику Telegram-каналу Kravchuk, за словами якого, українська сторона поки що операцію ніяк не коментує.

" Зафіксовано присутність і просування ЗСУ на даній ділянці фронту. Поки що без деталей, ніхто це не коментує, тільки росіяни публікують відео. Останнім часом з нашого боку досить часто здійснюються операції даного типу, тому чекаємо більше цікавих новин", — пише експерт.

 Діючи на Півдні, у дельті Дніпра, українські підрозділи регулярно висаджуються на лівому березі, влаштовуючи вилазки диверсантів та Сил спеціальних операцій.

На даний момент на Лівобережжі створено відразу кілька плацдармів, які росіяни не можуть вибити. Ймовірно, ЗСУ змогли створити ще один плацдарм, цього разу на Кінбурнській косі.