Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер зустрівся з європейськими дипломатами

7 лет назад 0

Голова обласної ради Владислав Мангер та голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв зустрілися зі старшими дипломатами 28 держав-членів ЄС.

«Ми раді вітати вас на Херсонщині, — відзначив очільник облради, — Вперше делегація такого високого європейського рівня завітала до нашої області. Для нас це честь і одночасно добрий знак як для розвитку України, так і Херсонщини зокрема».


За словами Владислава Мангера, лише спільними зусиллями Україна зможе досягнути свого розквіту, викорінити корупцію, побудувати стабільну та міцну систему економіки.

Зі своєї сторони дипломати запевнили, що підтримували і надалі підтримуватимуть Україну.


«Хоч ми і представники різних країн, але говоримо про одне і висловлюємо єдину позицію усього Європейського Союзу. Ми хочемо бачити Україну в ЄС. І сьогодні знаходимося на фінальній стадії ратифікації України до ЄС. Тому нам було важливо особисто відвідати Херсонщину, як один із прикордонних районів, та на власні очі побачити всю ситуацію в країні», — наголосила голова ради COEST Каролін Вінот.

Також Каролін Вінот акцентувала увагу на тому, що ЄС, як і раніше, не визнає окупованих територій та наполягає на повній беззаперечній територіальній цілісності України.


У рамках зустрічі дипломати знайшли відповіді на всі свої питання: від економічних до політичних, відзначили стан херсонського аеропорту та подякували за теплий прийом.