Херсонський суд визнав депутата міськради винним у вчиненні адмінпорушення, пов’язаного з корупцією

2 года назад 0

Депутата міськради Херсона від “Опозиційної платформи – За життя” Тігран Мкртчян визнано винним у несвоєчасному поданні декларації за 2020 рік до Нацагентства з питань запобігання корупції. Відповідну постанову виніс Херсонський міський суд, яка оприлюднена в реєстрі судових рішень. 

Як вказано в тексті документу, сам Мкртчян на суді своєї провини не визнав та зазначив, що причина в несвоєчасному поданні декларації – обмеження доступу до інтернету від “Укртелекому”. Депутат навіть надав лист від компанії, у якому повідомляється про збої в роботі мережі. 

Щоправда, прокурор зауважив про наявність в міськраді депутатських кімнат з доступ до інтернету. Також в “Укртелекомі” зазначили, що два роки не надають послуг компанії Мкртчана. 

Тож, суд зобов’язав депутата міськради сплатити штраф в розмірі 850 гривень. Окрім цього, Тігран Мкртчян має сплатити 496 грн судового збору. Але за даними порталу “Судова влада”, обранець подав апеляцію, розгляд якої мав відбутися вчора, 10 лютого. Але результати розгляду скарги Мкртчана невідомі.