Шахрайство та грабежі: херсонська поліція повідомила про події, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 583 звернення, серед яких 142 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 102 адміністративні протоколи, з них 3 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 35-річної мешканки обласного центру. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонувала невідома жінка та представилась працівником банку. Незнайомка шахрайським шляхом дізналась реквізити банківської картки заявниці, після чого з рахунку зникли понад 32 тисячі гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Новокаховський відділ поліції звернулась 27-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що близько 19:30 біля покинутого магазину по вул. Миколи Букіна невідомий чоловік вихопив у неї сумку, в якій знаходились золоті сережки, 200 гривень та особисті документи. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Херсонського відділу поліції зателефонувала 45-річна жінка. Вона розповіла, що невідомі шахраї дізнались особисті дані її сина та оформили кредит майже на 25000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області