У Херсонській області поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень чоловіку

6 лет назад 0

У селищі Залізний Порт Голопристанського району приблизно о 16:00 біля зупинки поліцейський патруль помітив скупчення людей та чоловіка, який лежав на землі. Працівники поліції встановили, що на зупинці між двома чоловіками відбувся конфлікт, в результаті якого один з чоловіків загинув. Підозрюваного поліцейські затримали та викликали слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

25-річний чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він пояснив, що на зупинці посварився з невідомим чоловіком, який чіплявся до жінки. Щоб провчити невідомого, зловмисник вдарив його по голові, потерпілий впав та вдарився головою об цементну підлогу. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці. Загиблим виявився 40-річний житель одного з сіл району.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років).