“Партійна каса ОПЗЖ”: заступник голови Херсонської облради Устинов розповів з ким ділиться коштами від корупційних оборудок

2 года назад 0

на фото: Юрій Бойко та Єгор Устинов

В мережі з’явився скандальний аудіозапис розмови між відомим бізнесменом Карлом Стуреном та першим заступником голови Херсонської облради Єгором Устиновим, який також очолює обласний осередок партії “Опозиційна платформа – За життя”. 

Останній на ньому розповідає про те, з ким ділиться коштами від корупційних оборудок. За словами Устинова, частину коштів (або всю суму) він передає “Юрію Анатолійовичу”. Ймовірно мова йде про народного депутата та співголову “Опозиційної платформи – За життя” Юрія Бойка. 

Відомі також про суми, які може брати Єгор Устинов за вирішення “питань”. Цікаво, що заступник голови облради про тисячі доларів США. Далі 

“Это, Карл, кажеться, что я вот возьму какие-то там 10, 5, тысячу долларов и об этом не скажу Юрию Анатольевичу. Так не будет. Я ему обязательно скажу. Более того, я не просто скажу, я, для того чтобы решить этот вопрос, как я планировал… Мы берем эти деньги, я ему говорю, что вот в этих деньгах мы взяли столько, вот в этих деньгах половина – это моя. “Юрий Анатольевич, вот я вам половину эту возвращаю”. Если он мне скажет “забери их себе”, скажет “или отдай все мне” – значит я все отдам ему. Попрошу, “вот с 50-ти можно я 10 возьму?”. Я уверен, что он бы согласился. У меня такие отношения с человеком. У меня других отношений нет”, – каже Єгор Устинов.