Херсонська міська військова адміністрація запровадила роботу Центру гуманітарної допомоги для сімей з дітьми

1 год назад 0

Основне завдання Центру – надання гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми, які на даний час проживають у місті Херсоні, у вигляді  дитячих підгузок, гігієнічних наборів, дитячого харчування, дитячого одягу, вологих серветок,  електронагрівачів, ковдр та іншого. 

Як повідомляє пресслужба Херсонської міської ради, надавач гуманітарної допомоги зазначив цільове призначення виключно для сімей з дітьми, які перебувають в Херсоні.

Також гігієнічні набори для сімей з дітьми можна отримати в старостатах, тому не має необхідності їхати у місто, набори за відповідним поданням старости будуть постійно довозитися. Наборів вистачить усім сім’ям з дітьми.

На даний час на Гуманітарному складі зроблено відповідний запас гігієнічних наборів для сімей з дітьми у кількості більше, ніж 1,5 тис. Також додатково проведено перемовини з представниками UNICEF про додаткову партію таких наборів для Херсона.

Зверніть увагу, за правилами надавача гуманітарної допомоги – Гігієнічний набір видається на одну родину один раз на 3 місяці.

Отримати гігієнічні набори для сімей з дітьми можна:
– в місті Херсон – будівля ЗОШ 31
– в старостах – за місцем проживання (Комишани, Садове, Наддніпрянське, Антонівка, Зеленівка та Степанівка).