На Херсонщині у розпорядження місцевих медиків надійшла сучасна система ультра-звукової діагностики

2 года назад 0

З перших днів заснування утвореної на етапі добровільного об`єднання громади тут серед пріоритетних напрямків роботи сільського голови Олександра Лейбзона, апарату та депутатського корпусу сільської ради було зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров`я, в тому числі їх кадрового потенціалу, створення комфотних умов надання медичної допомоги. Тут навіть набули свого унікального досвіду та продовжують послідовно й наполегливо розширювати можливості надання лікарської допомоги, підвищувати її якість та доступність для місцевих мешканців.
Зокрема, здійснилась давня мрія пацієнтів та лікарів Музиківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини — в закладі з’явився УЗД-апарат — система ультразвукової діагностики та набір датчиків. Нове устаткування придбали за кошти субвенції на здійснення заходів соціально-економічного розвитку. Загальна вартість системи — понад 870 тис. грн.
Постачальник обладнання провів його налаштування та підключення.
У сільській громаді вдячні за підтримку в оновленні матеріальної бази закладу народному депутату Вікторії Вагнєр.
Сімейний лікар амбулаторії пройшла відповідні курси спеціалізації для налагодження ефективної діагностики і невдовзі розпочне прийом пацієнтів, що вкрай важливо для місцевого населення, адже є наближенням медичних послуг та підвищенням їх доступності для сільських мешканців.
Децентралізаційний марафон