Поліція зафіксувала 15 воєнних злочинів армії рф на правобережжі Херсонщини

4 месяца назад 0

Російські окупаційні війська продовжують тероризувати населення прибережних районів Херсонської області. Під комбінованими обстрілами противника перебували Берислав, Ольгівка, Львове, Станіслав, Придніпровське, Садове, Антонівка, Білозерка, Софіївка та Берегове. По цих населених пунктах ворог бив із реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

По Ольгівці та Львовому ворог здійснив авіаційні удари. В Ольгівці окупанти атакували навчальний заклад. Внаслідок вибуху керованої бомби вщент знищено ліцей, від нього залишились лише руїни.

У Тягинці внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поранено 38-річного місцевого жителя. Під артилерійським вогнем перебувало і Шляхове, там тяжкі поранення отримала 69-річна жінка.

Обласний центр армія рф атакувала цілодобово, вибухи лунали у всіх районах Херсона. У місті пошкоджено контактну мережу, приватні та багатоквартирні будинки.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, приймали заяви від потерпілих, фіксували та документували наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 441 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 15 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.