У Херсоні в ДТП травмувався 82-річний чоловік: поліцейські встановлюють свідків пригоди

3 месяца назад 0

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада минулого року в Дніпровському районі Херсона. Потерпілий пенсіонер тоді отримав травми середнього ступеню тяжкості. З метою неупередженого проведення розслідування поліція просить свідків ДТП повідомити відомі їм обставини автопригоди.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

13 листопада 2023 року близько 15-ї години на території паркувального майданчику магазину зі продажу будівельних матеріалів, що розташований на шосе Вячеслава Чорновола, здійснювалася видача гуманітарної допомоги. У цей час водій автомобіля «Мерседес Віто» здійснював рух заднім ходом і здійснив наїзд на 82-річного пішохода. В результаті ДТП потерпілий отримав травми середнього ступеню тяжкості.

За фактом автопригоди було розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Тобто – порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого заподіяно тілесні ушкодження потерпілому.

З метою встановлення обставин скоєння ДТП поліція просить можливих свідків та очевидців автопригоди зателефонувати за номерами (050) 15-04-748 або «102». Анонімність гарантується.