У Херсонському держуніверситеті планують відкрити сучасну лабораторію ресторанних технологій

4 года назад 0

Новий навчальний рік на кафедрі-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного університету розпочнеться з приємних моментів – відкриття сучасної лабораторії ресторанних технологій.
Відкриття сучасної лабораторії – це результат ефективної діяльності керівництва університету, зокрема ректора ХДУ Олександра Співаковського, яка направленої на розбудову матеріально-технічної бази освітнього закладу. Адже високі стандарти освіти в поєднанні з інноваційними технологіями – запорука якісної підготовки висококваліфікованих фахівців, які завжди будуть затребувані на ринку праці.
За словами завідувачки кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ХДУ Олени Орленко , при проєктуванні та оснащенні навчальної аудиторії були використані новітні ресторанні технології та сучасне обладнання, яке використовують на професійних кухнях. «Студенти зможуть набути практичних знань з ресторанної справи. А це – ще один крок до омріяної професії. І, найголовніше, це підвищить рівень професійної підготовки та компетентності фахівців індустрії гостинності», – прокоментувала Олена Орленко.
Наразі в лабораторії тривають роботи по налаштуванню та підключенню техніки. А офіційне відкриття планують у вересні.
Прес-центр ХДУ