Увага! Конкурс проекту в’їзного знака в Херсонську область

4 недели назад 0

Запрошуємо взяти участь у художньому конкурсі на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного знаку в Херсонську область
За ініціативи Херсонської обласної військової адміністрації з 14 по 31 травня 2024 року проводиться регіональний художній конкурс на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного знаку в Херсонську область на межі Миколаївської та Херсонської областей (с. ПосадПокровське).
Конкурс проводиться з метою пошуку кращого концептуального ескізного проєкту в’їзного знаку в Херсонську область на межі Миколаївської та Херсонської областей.
Для участі в Конкурсі учасники подають конкурсні роботи до Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації на електронну адресу: k.herson-kultura@ukr.net з приміткою «Конкурс проекту в’їзного знака».
Переможець Конкурсу нагороджується грошовою премією у розмірі 5 000 (п’ять тисяч) гривень.Детальніше з Положенням про Конкурс можна ознайомитися за посиланням: Розпорядження ОВА 105 для сайта.pdf (khoda.gov.ua)