Запоріжців закликають прийти до військових комісаріатів

2 года назад 0

На виконання Указу Президента України №69/2022 від 24.02.2022 року районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки проводять призов на військову службу по мобілізації.

Запорізький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки закликає вмотивованих військовозобов’язаних запоріжців, які проходили військову службу, прибути 1 березня до своїх територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових комісаріатів) для призову на військову службу, для захисту своєї сім’ї, міста, держави. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв:

— Ви можете приходити до військових комісаріатів завтра, починаючи з восьмої години ранку.

При собі потрібно мати:

— військовий квиток

— необхідні для відправлення речі

— запас продуктів харчування, якого вам вистачить на 1-2 доби

Якщо ваш ТЦК та СП знаходиться на тимчасово заблокованій території, вас приймуть у найближчому відділенні.

За додатковою інформацією можна звернутись у особисті повідомлення на сторінці https://www.facebook.com/ovk.zp.ua або за телефоном +3806176 42479

Нагадуємо, що під час мобілізації за громадянами України зберігається робоче місце та заробітна плата.

Окрім того мобілізовані військовослужбовці отримують грошове та речове забезпечення на рівні з військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом.

Від себе особисто та від громади Запоріжжя хочу подякувати кожному запоріжцю, який зараз захищає нашу державу та кожному, хто завтра прийде до військових комісаріатів.