Сімферопольська «Таврія» на своєму полі буде приймати Херсонський «Кристал»

2 года назад 0

Сьогодні, 1 листопада, в Мар’янівці (стадіон «Мар’янівський») відбудеться поєдинок 16-го туру чемпіонату України з футболу. Сімферопольська «Таврія» на своєму полі буде приймати херсонський «Кристал». Початок гри о 14:00.
У першому колі, у найдраматичнішому матчі, кримчани розійшлися миром зі своїми суперниками – 1:1. Доля зустрічі вирішилася на доданих арбітром хвилинах. Спочатку Барладим (на 90+7 хв.), влучно реалізувавши пенальті, вивів сімферопольців вперед. А через хвилину (на 90+8 хв.) херсонці, скориставшись помилкою у захисті нашої команди, зрівняли рахунок.
На даний момент, «Кристал» займає передостаннє місце в турнірній таблиці. Після 15 ігор херсонці в своєму активі мають 6 балів. У підопічних Чумака (враховуючи технічну перемогу над «Сумами») – 23 бали і 6 позиція в чемпіонаті.
УВАГА! У зв'язку з епідеміологічною ситуацію та тим фактом, що Херсонщина знаходиться в «червоній» зоні карантину відвідати матч 16-го туру Чемпіонату України Друга ліга (група Б) між «Таврією» та «Кристалом» 1 листопада на стадіоні «Мар'янівський» вболівальники зможуть лише за наявності паспорту вакцинації або ж тесту на COVID.
ФК «Таврія» Сімферополь