У Херсонському держуніверситеті долучилася до всеукраїнського психологічного тренінгу

2 года назад 0

Лектором заходу виступила керівниця психологічної служби Полтавського державного аграрного університету, практичний психолог зі стажем та фізичний реабілітолог за другою освітою Ірина Плаксієнко.
«Основна мета нашої зустрічі – надати цікаві та ефективні вправи, спрямовані на опанування емоцій в стресовій ситуації без негативних наслідків для себе », – зазначила психологиня.
Зустріч об’єднала навколо себе близько 100 викладачів, студентів та співробітників з багатьох закладів вищої освіти України, серед них і Херсонський державний університет.
На заході учасники обговорили прості й ефективні способи подолання гострого стресу та швидкого розслаблення, познайомилися з практичними методами саморегуляції та гармонізації психофізичного стану.
Варто зазначити, що наш освітній заклад також піклується про психологічне самопочуття спільноти університету. На базі ХДУ функціонують Соціально-психологічна служба та Волонтерський центр, що надають висококваліфіковану та якісну допомогу всім, хто цього потребує.
Пресцентр ХДУ